2009-8
DSCN0270
DSCN4658
PENTAX Image
DSCN4666
HPIM2205
PENTAX Image
HPIM1296
previous arrow
next arrow

Al XII-lea Congres Național de Citometrie 30-31 mai 2019

Stimați colegi,

Avem plăcerea de a vă anunța organizarea la București, în perioada 30 – 31 mai, a Congresului Național de Citometrie (al XII lea). Evenimentul științific se va desfășura la Institutul de Cercetări al Universității din București. Un eveniment satelit al congresului va fi Școala de Vară de Citometrie, (a treia ediție) care va fi organizată în colaborare cu Institutul de Cercetări al Universității din București și Societatea de Imunologie din România.

Invitați speciali: Profesor Dr. Lydia Campos (Centre Hospitalier Universitaire de Saint-Étienne, France), Dr. Claude Lambert (Centre Hospitalier Universitaire de Saint-Étienne, France), Professor Marie-Christine Bene (Centre Hospitalier Universitaire de Nantes, France),  Professor Jérôme MOREAUX (University Hospital of Montpellier, France), Dr. Carmen Aanei (Centre Hospitalier Universitaire de Saint-Étienne, France), Dr. Nicolas Arnaud (Swiss Flow Cytometry School)

Evenimentul este creditat cu 11 puncte EMC de Colegiul Medicilor din România și 12 puncte EMC de Ordinul Biochimiştilor, Biologilor şi Chimiştilor din Sistemul Sanitar din România

Pachete de sponsorizare pot fi descarcate de aici

Formularul de inscriere se descarca aici.

Programul congresului de citometrie se poate vizualiza aici.

Vă așteptăm cu drag,

Președinte ACR,

Conf. Dr. Horia Bumbea

 Contact

Ion DUMITRU

Asociația de Citometrie din România

E-mail: contact@citometrie.ro.