În contextul naţional şi internaţional al infecţiei cu SARS-CoV-2 (COVID19) şi al reglementărilor în vigoare, am luat decizia de a amâna Congresul Național de Citometrie și Școala de Vară de Citometrie pe care Asociația de Citometrie urma să le organizeze în perioada 12 - 15 mai 2020.  În momentul în care vom avea certitudinea că nimeni nu va fi pus în pericol şi că vom putea organiza evenimentele în cele mai bune condiţii vom anunţa datele în care vor fi reprogramate.

 

Vă dorim multă sănătate si sărbători fericite!

Comitetul de organizare

 

Stimați colegi,

 

Avem plăcerea de a vă anunța organizarea la București, în perioada 14–15 mai 2020, a celui de al XIII-lea Congres Național de Citometrie. Evenimentul științific se va desfășura la Institutul de Cercetări al Universității din București. Un eveniment satelit al congresului va fi Școala de Vară de Citometrie, 12-13 mai 2020 (a patra ediție) care va fi organizată în colaborare cu Institutul de Cercetări al Universității din București și Societatea de Imunologie din România.

 

Invitați speciali: Profesor Dr. Lydia Campos (Centre Hospitalier Universitaire de Saint-Étienne, France), Profesor Dr. Denis Guyotat (Centre Hospitalier Universitaire de Saint-Etienne, France), Dr. Claude Lambert (Centre Hospitalier Universitaire de Saint-Étienne, France), Remi Letestu (Hôpital Avicenne – Hôpitaux Universitaires Paris-Seine-Saint- Denis, Bobigny), Professor Jérôme MOREAUX (University Hospital of Montpellier, France), Dr. Carmen Aanei (Centre Hospitalier Universitaire de Saint-Étienne, France).

 

Evenimentul este creditat cu puncte EMC de Colegiul Medicilor din România și  de Ordinul Biochimiştilor, Biologilor şi Chimiştilor din Sistemul Sanitar din România

 

Pachete de sponsorizare pot fi descarcate de aici

 

Formularul de inscriere se descarca aici.

 

Programul preliminar al congresului de citometrie se poate vizualiza aici.