Mesaje de bun venit

Stimati colegi,

Ne face o deosebita placere sa va invitam la lucrarile celui de-al XI-lea Congres National de Citometrie care va avea loc in Bucuresti, in perioada 19-21 octombrie 2017, in salile de conferinta ale Hotelului Capital Plaza, situat in centrul orasului, in apropiere de Piata Victoriei, pe locul unde pe la anii 1800 era limita orasului, asa numita Bariera a Herastraului.

Ne vom bucura si de aceasta data de prezenta doamnei Prof. Lydia Campos, Presedinte de Onoare al asociatiei noastre, a domnului Prof. Alberto Orfao si a domnului Dr. Claude Lambert, Membri de Onoare ai asociatiei noastre, ca si a doamnei Prof. Katherina Psarra, Presedinte ESCCA.

Comunitatea științifică alcatuita din specialiștii in citometrie care isi desfasoara activitatea in laboratoare clinice si in institutele de cercetare si de invatamant superior este invitata să participe la acest eveniment alaturi de  toți cei care sunt interesati în domeniul citometriei.

Programul congresului va include o masa rotunda consacrata rezultatelor implementarii Subprogramului national de diagnostic si monitorizare a bolii minime reziduale a bolnavilor cu leucemii acute prin imunofenotipare la copii si adulti, sesiuni de comunicari orale si poster in care vom dezbate probleme de actualitate in citometria romanesca si  vom afla de asemenea ultimele noutati din domeniu.

Mihaela Baica

Presedintele Asociatiei de Citometrie din Romania